Roma 2
Roma skoletur
Roma Trevi
Skoletur til Roma

Skoletur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by og ufattelig rik på historie og kultur og dermed også et perfekt reisemål for norske skoler. Skoletur.com kan tilby reiser til Roma som en klassetur for elevene eller som et seminar eller en studietur for de ansatte. Mange skoler får stort utbytte av en utenlandstur med profesjonelt opplegg og innhold. Be oss lage en tur der dere kombinerer aktuelle temaer med kulturelle opplevelser.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Roma. En representant fra Skoletur.com møter dere på flyplassen. Buss til hotellet. Felles middag i den sjarmerende bydelen Trastevere.

Dag 2: Frokost på hotellet. Formiddagen kan benyttes til en guidet sightseeing til fots med profesjonell, norsk guide. Vi går innom steder som Spansketrappen, Trevifontenen, Pantheon, Piazza Venezia, Capitolhøyden og ser ut over Forum Romanum. Felles lunsj på en sjarmerende italiensk restaurant. Ettermiddagen har dere tid på engen hånd eller dere besøker katakombene ute ved Via Appia. Velger dere San Callistos katakomber, kan dere få med dere et utrolig minne fra 2. verdenskrig, Fosse Ardeatine, der mer enn 300 romere ble skutt på en natt. Felles middag på en restaurant i sentrum, nær Pantheon.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen kan benyttes til å besøke den flotte St. Peters kirken inkludert en tur opp i tårnet for å oppleve den unike utsikten over byen. Resten av dagen til egen disposisjon eller dere kan tilbringe resten av dagen til å dra litt ut av byen. Det er mulig å få med seg Aventinerhøyden, San Paulo utenfor murene (med mosaikker av alle pavene) Museo Civilta Romana i EUR med en fenomenal 200 kvm stor modell av antikkens Roma og mange andre flotte modeller. Et annet alternativ er å ta en tur til Ostia Antica (Romas Pompeii) som ligger ca. en halvtimes togtur sør for Roma. I Ostia er det fullt mulig å nyte medbragt lunsj. Lunsj og middag under eget arrangement.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk. Tid til egen disposisjon. Bussavgang til flyplassen.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny