Lagbilde
Om TravelMaker

Om TravelMaker

TravelMaker ble stiftet i februar 2009 og gjennomfører årlig mer enn 140 gruppereiser og events i utlandet.TravelMaker lager reisen din akkurat slik du ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere deg. Den endelige utformingen av turen gjør vi i samarbeid, slik at turen blir akkurat slik du vil ha den.

Her er et utvalg av artikler skrevet om TravelMaker as.

TravelMaker består av medarbeidere med spesialkompetanse innenfor de forskjellige områdene vi jobber med.

Pål Christian Møller er administrerende direktør i TravelMaker. Han har lang og allsidig ledererfaring fra organisasjoner og næringsliv, og har arrangert skreddersydde gruppereiser i mer enn 25 år. Han jobber med alle typer gruppereiser, samt bryllup i Italia.

Stig Kavli jobber med firmaturer, korturer og andre turer. Han har lang erfaring fra reiseliv og eventbransjen.

Linda Skogen har hovedansvaret for våre skoleturer, men jobber også med kor- og korpsturer, samt andre turer. Hun har en mastergrad i kunsthistorie fra UiO og har lang erfaring med blant annet markedsføring, prosjektledelse og kunstformidling.

Linda Wasshaug har hovedansvaret for korpsturer og jobber også med firmaturer og andre turer. Hun har lang erfaring fra internasjonale prosjekter og markedsføring.

Svanhild Elvebakk jobber med firmaturer, korturer og påmeldingsturer. Hun har lang erfaring fra både reiseliv og andre bransjer.

Camilla Egge Møller er vår bryllupsplanlegger. Hun bor i Roma og er selskapets ekspert på bryllup i Italia.

Gunnar M. Eriksen bor i Bergen og har lang erfaring med forskjellige typer gruppereiser for kor, korps, orkestre, vin, kultur og fotball- og operaturer.

Kristin Arentz-Hansen er TravelMakers økonomisjef.

Espen Skoglund er TravelMakers styreformann.

I tillegg til disse medarbeiderne samarbeider TravelMaker med en rekke aktører både i Norge og i utlandet, noe som gir oss høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og bortenfor.

TravelMaker har solid økonomi og er selvsagt medlem i Reisegarantifondet. Vi har kontorer i Raschs vei 38 A på Karlsrud i Oslo. Kontakt oss på tlf +47 957 69 000 eller post@travelmaker.no.
Postadresse: Postboks 50, 1109 Oslo.

Følg oss på Facebook !

TravelMaker - Din reise slik du vil ha den !

Meny