Sirmione
Korfestival Gardasjøen 28.4.-1.5.2018

Korfestival Gardasjøen 28.4.-1.5.2018

Bli med til Italia når Kortur.no arrangerer vår egen korfestival for norske kor! Festivalen foregår ved Gardasjøen og Verona 1. mai-helgen 2018. Her får dere opptre i vakre Verona og en av de sjarmerende småbyene ved Gardasjøen, i tillegg til muligheter for å oppleve et av de flotteste områdene i Italia når det gjelder natur, kultur, mat og vin.

Program (foreløpig):

Dag 1, 28. april: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplass i Italia, der dere møtes av Kortur.no sin representant, som følger dere til hotellet, beliggende midt mellom Verona og Gardasjøen. Innsjekking og felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 2, 29. april: Frokost på hotellet. I dag går turen til Verona - en av Italias vakreste byer mest kjent for sitt 2000 år gamle romerske amfiteater. I Verona skal korene få synge under søndagsmessen i en av byens flotte kirker. Etterpå er det tid til å oppleve mer av Romeo og Julies by. På ettermiddagen kan dere besøke en vingård i Valpolicella - et av Italias mest berømte vindistrikter, som ligger rett utenfor byen. Her kan dere også spise lunsj eller middag og drikke stedets egne viner.

Dag 3, 30. april: Frokost på hotellet. Utflukt til Gardasjøen. Her blir det båttur og besøk i Sirmione - den mest spektakulære av byene ved Italias største innsjø. I Sirmione spiser dere felles pizzalunsj, før bussen kjører tilbake til hotellet. Her blir det tid til å slappe av og forberede seg til kveldens felleskonsert i en flott kirke i Lazise - en flott by som ligger helt nede ved Gardasjøen.

Dag 4, 1. mai: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.

Det er mulig å forlenge oppholdet, dersom dere ønsker å oppleve mer av denne flotte delen av Italia.

Pris er ennå ikke klar.

Begrensede plasser. Kontakt oss snarest for informasjon.

Verona - Arenaen og Piazza Bra.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny