" /> Travelmaker
Sirmione
Korfestival Gardasjøen

Korfestival Gardasjøen

Bli med Kortur.no på den flotte festivalen "Music From The North". I 10 år har en lang rekke norske skolekorps deltatt i denne populære festivalen. Nå åpner vi også for at barnekor kan delta! Festivalen foregår ved Gardasjøen den siste uken i juni hvert år. I løpet av festivaluken er det mulig å opptre i byer som Verona, Bardolino, Garda og Villafranca. Hvor mange ganger dere skal opptre, antall dager og hvordan det endelige programmet deres blir, er dere med og bestemmer selv. Bli med på denne flotte festivalen fullpakket med spennende opplevelser og overraskelser - både sosialt, kulturelt og musikalsk.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplassen i Italia, der dere møtes av Kortur.no sin representant, som følger dere til hotellet i Garda med buss. Innsjekking og felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Felles workshop med de andre korene, samt et lokalt, italiensk kor. Her vil det også bli innøvd fellesnummer. På kvelden blir det opptreden i en lokal kirke i en av småbyene ved Gardasjøen. Felles middag på pizzeria.

Dag 3: Frokost på hotellet. Utflukt med buss til fornøyelsesparken Gardaland, en av Europas største fornøyelsesparker, www.gardaland.it. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost på hotellet. Denne dagen går turen til den flotte byen Verona, der koret deltar i paraden sammen de andre korene og korpsene som er med på festivalen Music From The North. På Piazza Bra – foran det 2000 år gamle romerske amfiteateret – blir det felles synging av den norske og den italienske nasjonalsangen. Etterpå er det god tid til å besøke Julies hus (fra Romeo og Julie) eller se noen av de mange andre severdighetene i denne vakre byen. På kvelden kan koret opptre i en kirke i Verona eller i Garda. Felles middag på hotellet.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.

Vi kan også ordne med billetter til den berømte operafestivalen som arrangeres på Arena di Verona hver sommer.

Det er mulig å forlenge oppholdet. Det er også mulig å ha med familie på turen.

Verona - Arenaen og Piazza Bra.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny