Trevi Roma
Barcelona firmatur
Firmatur

Firmatur

Planlegger dere firmatur for kunder eller ansatte? TravelMaker lager skreddersydde firmareiser, styreturer, studieturer, premieringsturer, incentivturer og andre gruppereiser til utlandet.

tett samarbeid med dere, utarbeider vi i TravelMaker deres firmatur og hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket tur.

Ønsker dere å kjøre 2 CV i Paris eller Ferrari i Italia? Ønsker dere å besøke flotte vingårder, dra på studiereise til utlandet, alpetur til Sveits eller fotballtur til England eller Spania? TravelMaker tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper og lager reisen deres akkurat slik dere ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere og den endelige utformingen av turen gjør vi i samarbeid.

TravelMaker har medarbeidere med mer enn 25 års erfaring på gruppereiser til utlandet, og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa. Vi har arrangert firmaturer for banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, elektrikere, konsulentfirmaer, advokater, rørleggere, lærere, revisorer, arkitekter og eiendomsutviklere.


""Vi har hatt en strålende tur, alt har gått på skinner og vært en flott opplevelse på alle måter. Dyktig og serviceinnstilte mennesker, kunne ikke vært bedre. Mye takk for program og gjennomføring. Vi er bare strålende fornøyde!"

Les flere av tilbakemeldingene fra våre firmaturer.


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Firmatur Verona

Meny