F 2
F 1
Kortur til Færøyene

Kortur til Færøyene

Langt ute i Nordatlanterhavet kneiser øyriket med steile grønne fjellsider, vakre innsjøer, dype grotter og blått hav. Færøyene – denne, for de fleste, ukjente øygruppa byr på vidunderlig lokal mat og design, verdens minste hovedstad, og natur som tar pusten fra deg. Allikevel er Færøyene et temmelig uoppdaget reisemål. Et uutforsket øysamfunn som faktisk er blitt kåret til verdens beste: National Geographic Traveler utnevnte for noen år siden Færøyene til verdens beste øysamfunn, og øyriket overgikk dermed mer kjente øygrupper som eksotiske Azorene, Bermuda, Island og Hawaii.

Færøyene er en flott destinasjon for alle som ønsker en litt annerledes kortur. Det fascinerende landskapet, de idylliske små landsbyene og den spesielle atmosfæren er noe av det som gjør Færøyene til en eksotisk reisemål.

Til Færøyene kan man fly direkte fra Bergen eller via København. Kortur.no ordner selvsagt med opptredener og andre opplevelser for koret.

01f2bb582840a4004b6ee27f4f0ecc016486e62db8

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny