Portugal
Pensjonisttur til Portugal

Pensjonisttur til Portugal

På pensjonisttur til Portugal kan dere bo i Lisboa eller en av byene ved kysten, som Cascais og Estoril.

Lisboa er Portugals hovedstad og ligger vakkert til ved Atlanterhavskysten ved utløpet av elven Tejo. Lisboa har gjennom hele historien vært Portugals viktigste by. Den er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Fra å være en søvnig by med lav stjerne blant reisende har Lisboa forandret seg til å bli en sjarmerende storby full av liv og breddfull av kontraster mellom gammelt og ungt. Estoril og Cascais er to koselige byer som ligger ved havet bare en kort kjøretur unna hovedstaden.

IMG_5271 (2)

​​Program for turen:

Dag 1:
Ankomst Lisboa. En representant fra TravelMaker.no møter dere på flyplassen og blir med i buss til hotellet. Etter sjekk inn på hotellet er det tid på egen hånd eller en sightseeing for å bli bedre kjent. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2:
Heldags utflukt til Lisboa. Guide møter dere på hotellet etter frokost og dere drar med buss til Lisboa. Når dere ankommer byen spaserer dere sammen med guiden rundt i de fascinerende delene av Lisboa. En av attraksjonene er trikk nr. 28, som tar dere til slottet Castelo de São Jorge og rundt i den gamle bydelen Alfama. Felles middag.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Heldags utflukt til Sintra. Guide møter dere på hotellet etter frokost og dere drar med buss til Sintra. Sintra er kjent for sin 1800-talls romantiske arkitektur og er på UNESCOs verdensarvliste. Felles middag.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Halvdags sightseeing i Lisboa. Guide møter dere på hotellet etter frokost og med buss tar dere til den historiske forstaden Belém, en bydel uløselig knyttet til Portugals gullalder innen oppdagelser. Her finner vi det kjente sjøfartsmonumentet og St Jeronimos-klosteret. Etter lunsj kjører dere tilbake til hotellet hvor dere har ettermiddagen på egen hånd. Felles middag om kvelden

Dag 5:
Frokost på hotellet. Utflukt til fastlandseuropas vestligste punkt, Cabo da Roca, den sjarmerende Cascais og Estoril. Felles middag på hotellet på en restaurant med Fado-show.

Dag 6:
Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen i Lisboa. Hjemreise.

Ønsker dere flere eller færre dager endrer vi programmet etter deres ønsker. Dette er kun et forslag til program.

IMG_5193

Pena-palasset i Sintra.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 928 33 333 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny