Barcelona 2
Barcelona 1
Firmatur til Barcelona

Firmatur til Barcelona

Barcelona er en trendy og populær storby som passer perfekt for firmaturer. TravelMaker kan tilby turer spekket med opplevelser. Vi kan lager gjerne et skreddersydd opplegg for deres neste firmatur fylt med interessante og morsomme aktiviteter samt gode mat- og vinopplevelser.

"Fantastisk oppfølging. Opplegget i Barcelona var svært bra" var tilbakemeldingen vi fikk på vår siste firmatur til Barcelona.


Tapaskurs der dere lager deres egen lunsj, båttur på sjøen, sightseeing på sykkel i gamlebyen Barri Gotic, vinsmaking med vingårdsbesøk eller fotballkamp på Camp Nou med Barcelona F.C er smakebiter på noe av det vi kan tilby i Barcelona.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny