Gourmet-tur til Toscana 17.-20.10.2015

Gourmet-tur til Toscana 17.-20.10.2015

Bli med Barcho og TravelMaker på GOURMET-TUR til Val d’Orcia. Toscanas Val d’Orcia sies å være det mest perfekte området i den mest perfekte delen av Italia. I det bølgende landskapet rett sør for Siena, finner vi de aller beste produsentene av olivenolje, vin og ost. På denne turen får du en smakebit av alt dette. I løpet av tre flotte dager vil du oppleve denne italienske landsdelens stolte historie, tilbake til etruskerne med sine mattradisjoner og helt frem til dagens unike posisjon. Tradisjoner som fortsatt lever og som er i stadig utvikling.

Vi skal bo på olivengården Le Casacce, som ligger rett ved den lille landsbyen Seggiano, nederst i Orcia-dalen. Rommene er fordelt mellom hovedhuset og små selvstendige hus på området, beliggende rundt et flott badebasseng med fantastisk utsikt utover Orcia-dalen.

 


Program for turen:

Lørdag 17.10:
Fly Oslo - Roma
Buss til Toscana med lunsj underveis i havnebyen Civitavecchia
Ankomst olivengården Le Casacce – sjekk inn
Toscansk aften – felles velkomstmiddag på olivengården

Søndag 18.10:
Frokost
Heldagsutflukt
Besøk klosterkirken Sant'Antimo
Besøk i den vakre byen Pienza med sine mange oste- og delikatesseforretninger
Vinsmaking og lunsj hos Col d'Orcia
Festmiddag på Le Casacce

Mandag 19.10:
Frokost
Omvisning og smaking hos olivenolje-produsenten Frantoio Franci
Lunsj på Slow Food-restauranten Antica Fattoria del Grottaione
Shopping i landsbyen Castel del Piano
Middag på Le Casacce

Tirsdag 20.10:
Frokost
Buss til Roma
Hjemreise

Flytider med Norwegian:
Utreise 17. oktober Oslo – Roma  kl. 08.45 – 11.55
Hjemreise 20. oktober Roma – Oslo kl. 12.50 – 16.00

Dette er inkludert i prisen:

- Fly t/r Oslo-Roma
- Buss t/r flyplass og alle utflukter
- 4 dagers tur med 3 overnattinger i dobbeltrom på olivengården Le Casacce
- Frokost på olivengården hver morgen
- Se produksjon og smak nypresset olivenolje hos Frantoio Franci – en av verdens beste olivenolje-produsenter
- Besøk med vinsmaking hos Col d’Orcia, en av topp-produsentene av Brunello di Montalcino
- Besøk i middelalderbyen Pienza, en av de få stedene hvor Pecorino-osten fremdeles håndlages
- 3 gourmet-middager i Orcia-dalens fantastiske omgivelser, inkludert vin til maten
- 3 gourmet-lunsjer i Civitavecchia, hos Col d’Orcia og på Slow Food-restauranten Antica Fattoria del Grottaione, inkludert vin til maten
- Norsk reiseleder fra olivenolje- og delikatesseimportøren Barcho på hele turen
- Alle flyskatter og -avgifter

Pris kr 9.990,- pr person
Begrenset antall plasser. Minimum 15 deltagere for at turen blir gjennomført.
Tillegg for enkeltrom: 870,- for oppholdet.
Ekspedisjonsgebyr: Kr 75,- pr faktura.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: linda.skogen@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 959 26 643.

TravelMaker as er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

    

Meny