Verona korps
Fornøyde korps og orkestre

Fornøyde korps og orkestre

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde korps som har reist med oss:

Almunecar - Festival Tropical:
"Ein flott korpstur der musikk var ein viktig del av opplegget. Det var også mykje tid til teambuilding. Turen passar godt for eit generasjonskorps, både små og store var fornøgde." Fiskå musikkorps

"Vi hadde en tipp, topp tur til Almunecar. Både musikanter, instruktører og turledere koste seg hele uken. Flotte musikalske opplevelser." Grindbakken skoles musikkorps.

"Vi er jevnt over veldig fornøyd med turen. Vi var ikke forberedt på at vi skulle få så god oppfølging underveis. Vi hadde med oss mange allergikere, og hun passet alltid på at de fikk riktig mat. Da var det kjekt at hun snakket spansk, for det gjorde ikke vi. Da vi var i Frigillina, var det så varmt at det ikke var forsvarlig å la barna gå en guidet tur rundt i byen. Da booket hun et lite tog så vi kunne sitte på guidet tur i stedet! Flott løst! Vi var heller ikke forberedt på at vi skulle få en så flott kajak-tur (som hun ordnet). Disse positive overraskelsene høynet opplevelsen! Vi var veldig imponert over hotellet. Barn og voksne stor-koste seg i basseng-området og frokosten var god. (Middagen der/buffet var OK, men ikke topp, kanskje) Ellers var måltidene i byen fine. Litt langt å gå for noen, kanskje. Nedtur da enkelte ikke fikk sjekke inn før kl 17 på ankomst-dagen. Dette bør enten varsles på forhånd eller gjøres noe med." Borgen skolekorps.

"Vi hadde en fantastisk tur. Alle koste seg og vi kommer til å huske denne turen i mange, mange år. Vi kommer nok tilbake til dere når vi skal på tur igjen om tre år når vi feirer 30 år" Nordre nesodden Skolekorps

"God og konkret hjelp underveis. Bra fordeling av spilling og fritid. Turen ble som avtalt. Super guide og flott sted". Hallingby skolekorps.

Balatonsjøen:
"Hadde et oppsumeringsmøte med de fleste reislederne i går kveld. Vi er i det hele godt fornøyde med turen. Alle koste seg veldig". Ullevål skoles musikkorps

Berlin:
"Som et lite skolekorps, nesten som en storfamilie, har våre ønsker blitt ivaretatt på en god måte gjennom korpstur.no. Det er stor sannsynlighet for at vi vil velge dem ved en annen anledning" Li og Flaktveit skolekorps.

"Velegnet bosted, både geografisk og fasilitetsmessing. Fint konsertlokale. Store gode busser. Godt forberedte restauranter. Busser var alltid presise og sjåfører og guider var blide og hjelpsomme." ROMUS (Romerike Unge Strykere).

Calella:
"Korpstur.no er helt klart et alternativ å bruke for korps som skal på tur". Sulitjelma musikkorps.

Dublin:
Lambertseter Ungdomskorps: "En flott tur! Guidene var veldig hyggelige, presise og informative. Hotellet var bra, store og fine rom og hyggelige ansatte. Beliggenheten var bra og rett i nærheten fant vi en pub hvor musikere spilte irsk folkemusikk fra "sofakroken" – veldig gøy for oss korpsnerder. Det toppet seg med den irske aftenen på The Merry Ploughboy. Både underholdningen og maten var god. Dette opplegget bør dere virkelig anbefale til andre."

Edinburgh:
Holmliaskolenes musikkorps: "Vi hadde en flott tur til Edinburgh sommeren 2015 i regi av Korpstur.no. Flotte spillesteder og gode måltider i historiske omgivelser."

Fuengirola (Sør-Spania):
"Vi var generelt godt fornøyde med opplegget for turen og bosted. Fungerte godt med nærhet til stranda, flott badebasseng på hotellet, gode uteområder og nærhet til butikker/kjøpesenter. Restauranten på hotellet fungerte godt med buffet. Alle ungene fant noe de likte og kunne spise." Jåtten skolekorps.

Krakow:
Søbø skulemusikklag: "Da har vi kommet hjem fra en vellykket tur til Krakow. Opplegget du har sydd i sammen var veldig bra, Guiden vi fikk var veldig veldig bra, snakket svensk og var kunnskapsrik rundt Krakows historie og byen generelt. Hun var alltid presis ,var med på opptredener og utfluktene våre,ordnet med billetter etc.Hostellet fungerte perfekt, veldig greie og fleksible folk som drev det og i tillegg var beliggenheten midt i blinken, kort vei til elven, kort vei til store torget, kort vei til kjøpesenter. Turen vi hadde i hadde i badelendet var helt topp, et fint avbrekk fra byen.
Turen vi hadde til Saltgruvene var veldig bra, spilte konsert utenfor med mye folk rundt,spesiell opplevelse med 50 japanere med halv meter lange linser trengte seg nær sagt inn i korpset mens vi spilte.Takker deg for fint opplegg og samarbeid rund planleggingen av turen"

Gardasjøen - korpsfestivalen Music from the North:
"Vi hadde en super tur til Italia :-) Totalt sett var dette en vellykket tur for oss og vi har lært mye foran neste utenlandstur. Takk for god oppfølging i prosessen, for tåmodighet og løsningsorientering. Vi sitter igjen med gode minner etter en god turopplevelse." Eik og Klokkeråsen skoleorkester.

"Vi har hatt en kjempeflott tur til Italia. Veldig bra organisert alt sammen. Har allerede anbefalt dere videre" Asker skolekorps

Gardasjøen:
"Vi har hatt en fantastisk tur. Været var noe varierende, men det verste uværet kom nattestid, så vi levde godt med det også. Ellers vil jeg takke for god tilrettelegging og kjempe god oppfølging underveis. Jeg vil virkelig anbefale deg og korpstur.no til alle korps som skal på tur." Tasta skolekorps

"Vi anbefaler andre å bruke Korpstur.no og kommer til å bruke Korpstur.no igjen" Skodje skulekorps.

"Linda Skogen var vår kontaktperson. Veldig fornøyd med henne. Meget hyggelig og hjelpsom og tilrettela for et kjempefint opplegg. Opplegget var veldig bra totalt sett. God blanding av kos, opplevelser og spilling. Flotte steder vi spilte og musikantene var veldig fornøyd med dette og at noen kom og hørte på oss. Gardaland var midt i blinken. Hotellet var veldig bra for vårt formål. Stas med bade...basseng og sandvolleyball-bane for de unge. God mat. Hyggelig og hjelpsomt personale. Veldig fint for oss voksne at vi hadde alt vi trengte inne på et «sperret» område. Vi bekymret oss aldri for at vi ikke hadde oversikt over barna. Fine leiligheter og passe store slik at det ble gode opplevelser for musikantene." Ljan Skoles Musikkorps

Liverpool:
Det har vært en fantastisk tur med mange fine opplevelser med spilling i Liverpool Cathedral og utenfor The Kop på Anfield som noen av høydepunktene. Konserten og sammenkomsten med et lokalt band på den skandinaviske sjømannskirken var også meget hyggelig. Guiden på buss sightseeing i Liverpool sentrum og til kjente The Beatles steder snakket norsk, noe som gjorde at de aller yngste også fikk fint utbytte av dette. Mange andre opplevelser – bla Ferry Cross The Mersey og tur til Chester, sammen med mye god mat, shopping og hyggelige innbyggere av Liverpool gjorde dette til en uforglemmelig tur for alle som var med – store som små. Det har vært en glede å samarbeide med Travelmaker. Alle våre forslag og innspill til opplegg har blitt entusiastisk mottatt og tilrettelagt og vi har opplevd Travelmaker som en profesjonellog seriøs aktør i hele planleggingsprosessen fra start til slutt. Kan trygt anbefales! Fjære og Grimstad Skolekorps.

London:
"Vi har hatt en flott tur til London. Hotellet, guiden og Christinas steakhouse kan anbefales. Bussjåføren på hjemreisen kommuniserte med Bell-Boy service slik at bagasjen kom frem til flyplassen samtidig med oss. Dette fungerte bra". Lørenskog skolekorps

Lugagnano (karneval) i Italia:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i Tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit!
Vi skal nedover igjen om to år" Ski Janitsjar

Montenegro:
Som reiseleder for Haslum Skoles Jentekorps sin sommertur 2015 er jeg glad jeg valgte Korsptur.no som agent. Vi fikk ypperlig service fra start til slutt – alltid med et smil og vilje til å forstå våre ønsker og behov, og evne til å finne løsninger for oss. Turen ble en stor suksess, både sosialt og musikalsk, fordi rammene og opplegget var godt tilpasset oss. Vi tror kanskje dette er den beste turen korpset har hatt.

Riga:
"Vi er veldig fornøyd med turen, veldig greit med flyreise uten bytte, hotellet var veldig fint og lå veldig greit plassert, maten var virkelig god, og opplegget passet oss utmerket." Korpgen skolekorps


"Hei, da var vi vel hjemme igjen og jeg er kjempefornøyd! Jeg synes det var lett å jobbe med deg i forkant, folkene deres i Riga var helt supre. Folk sa de synes turen fløt godt. At den var godt gjennomtenkt. Guiden var veldig behagelig og flink. Folk synes hun hadde en utrolig fin klang i stemmen som var inspirerende å høre på. Vi lærte masse av henne . Dere hadde funnet to veldig bra steder for ...oss å spille ute. Mye publikum. Vi hadde uniform på så folk synes det var stor stas å ta bilde sammen med oss. Hotellet var bra, maten var bra og byen var vakker. Takk for en kjempefin tur! Jeg håper jeg kan jobbe med deg ved en senere anledning, for det var gøy ". Sofienberg Ungdomskorps

Hornmusikklaget EKKO: "Profesjonell hjelp. God kontakt før, under og etter reisen. Meget godt fornøyd med servicen hos Korpstur.no/Travelmaker. Kan trygt anbefales for de som vil ha gode opplevelser på sin reise. Enestående godt fornøyd med service og holdninger, og ikke minst lokale kunnskaper fra guider og annet lokalt personale fra Korpstur.no/Travelmaker. Vi følte oss svært godt ivaretatt i fra vi tok første kontakt, og til reisen var ferdig"

Paris:
Rød og Hurrud Skolekorps: "Vi er super fornøyde med alt. Service, turen, oppfølging. Linda har gjort en strålende jobb."

"Vi er svært godt fornøyd med service og oppfølging fra Korpstur.no for vår korpstur til Paris. Utfordringer underveis ble tatt på strak arm og håndtert svært bra. Vi kan derfor på det varmeste anbefaler korpstur.no for arrangering av din korpstur!" Snarøyas skoles musikkorps

Palanga;:
"Vi koste oss. Opptreden gikk strålende. Flinke barn og tilskuere. Helt supert :-)" Vestby skolemusikk

Porec (Kroatia):
"Hammartun Skolekorps har igjen hatt en flott tur i regi av korpstur.no! Kroatia var et spennende reisemål og forventningene høye, særlig etter en særs vellykket tur til Almunecar for to år siden. Forventningene ble absolutt innfridd. Vi hadde flinke, humørfylte lokale guider (som nok tok oss nordmenn litt på senga med humoren sin), bostedet i Porec var midt i blinken med mange aktivitetsmuligheter, maten var nydelig – både den inkluderte og i Kroatia for øvrig. Konsertoppleggene og utfluktene vi utarbeidet sammen med Linda Wasshaug hos korpstur.no fungerte også utmerket."

Verona:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i Tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit!
Vi skal nedover igjen om to år." Ski Janitsjar

Wien:
"Korpstur ble tildelt oppgaven basert på hurtig respons og god forståelse for hva vi var på utkikk etter. Turen ble levert langt over våre forventinger" Tananger Blæsen

:


Meny