Verona korps
Fornøyde korps og orkestre

Fornøyde korps og orkestre

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde korps som har reist med oss:

Aberdeen:
Tasta skolekorps: "Med Korpstur.no får korpset godt tilrettelagt tur av erfarne reiseagenter. Videre blir korpset godt fulgt opp i forkant, underveis og i etterkant av turen. Vi er strålende fornøyde."

Almunecar - Festival Tropical:
"Ein flott korpstur der musikk var ein viktig del av opplegget. Det var også mykje tid til teambuilding. Turen passar godt for eit generasjonskorps, både små og store var fornøgde." Fiskå musikkorps

"Vi hadde en tipp, topp tur til Almunecar. Både musikanter, instruktører og turledere koste seg hele uken. Flotte musikalske opplevelser." Grindbakken skoles musikkorps.

"Vi er jevnt over veldig fornøyd med turen. Vi var ikke forberedt på at vi skulle få så god oppfølging underveis. Vi hadde med oss mange allergikere, og hun passet alltid på at de fikk riktig mat. Da var det kjekt at hun snakket spansk, for det gjorde ikke vi. Da vi var i Frigillina, var det så varmt at det ikke var forsvarlig å la barna gå en guidet tur rundt i byen. Da booket hun et lite tog så vi kunne sitte på guidet tur i stedet! Flott løst! Vi var heller ikke forberedt på at vi skulle få en så flott kajak-tur (som hun ordnet). Disse positive overraskelsene høynet opplevelsen! Vi var veldig imponert over hotellet. Barn og voksne stor-koste seg i basseng-området og frokosten var god. (Middagen der/buffet var OK, men ikke topp, kanskje) Ellers var måltidene i byen fine. Litt langt å gå for noen, kanskje. Nedtur da enkelte ikke fikk sjekke inn før kl 17 på ankomst-dagen. Dette bør enten varsles på forhånd eller gjøres noe med." Borgen skolekorps.

"Vi hadde en fantastisk tur. Alle koste seg og vi kommer til å huske denne turen i mange, mange år. Vi kommer nok tilbake til dere når vi skal på tur igjen om tre år når vi feirer 30 år" Nordre nesodden Skolekorps

"God og konkret hjelp underveis. Bra fordeling av spilling og fritid. Turen ble som avtalt. Super guide og flott sted". Hallingby skolekorps.

"Da er vi tilbake fra Spania, etter en flott tur. Opplegget virket veldig bra for oss og vi hadde noen fine konserter, og utflukter. k Takk for et bra opplegg, vi koste oss alle sammen" Madlamark skolekorps

"Veldig godt fornøyd både med planlegging og gjennomførelse. Kan anbefales!" Træet skulemusikkorps.

"vi er strålende fornøyd med både forarbeid og gjennomføring og samarbeid. Tusen takk for flott tilrettelegging" Skolekorpsene i Nannestad.

"Korpstur er en seriøs tur-aktør som har vært profesjonell og lett å forholde seg til. Linda er "på" til enhver tid, tar tak i alle spm vi måtte ha og svarer på disse med løsningsorientert og positiv holdning." Ski Skolekorps

"Vi er meget godt fornøyd med turen! Jeg tror vi ikke kan komme på noe som egentlig bør forbedres" Kvikne skolemusikk.

"Takk for et veldig fint turoppsett. Vi hadde en utrolig fin tur. Alle som var med mente at dette har vært den beste korpsturen hittil.Guidene har vært utrolig hjelpsomme og snudd seg rundt ved behov. Jeg synes du har gjort en kjempejobb for oss og kommer til å anbefale dere videre til andre korps" Huseby skoles musikkorps.

"Takk for godt samarbeid og gode forberedelser til tur. Vi bruker gjerne korpstur.no igjen ved neste anledning. " Austrheim Skolekorps

"Proff arrangør som er lett å samarbeide med." Ekeberg skoles musikkorps

Balatonsjøen:
"Hadde et oppsumeringsmøte med de fleste reislederne i går kveld. Vi er i det hele godt fornøyde med turen. Alle koste seg veldig". Ullevål skoles musikkorps

Berlin:
"Som et lite skolekorps, nesten som en storfamilie, har våre ønsker blitt ivaretatt på en god måte gjennom korpstur.no. Det er stor sannsynlighet for at vi vil velge dem ved en annen anledning" Li og Flaktveit skolekorps.

"Velegnet bosted, både geografisk og fasilitetsmessing. Fint konsertlokale. Store gode busser. Godt forberedte restauranter. Busser var alltid presise og sjåfører og guider var blide og hjelpsomme." ROMUS (Romerike Unge Strykere).

Calella:
"Korpstur.no er helt klart et alternativ å bruke for korps som skal på tur". Sulitjelma musikkorps.

Dublin:
Lambertseter Ungdomskorps: "En flott tur! Guidene var veldig hyggelige, presise og informative. Hotellet var bra, store og fine rom og hyggelige ansatte. Beliggenheten var bra og rett i nærheten fant vi en pub hvor musikere spilte irsk folkemusikk fra "sofakroken" – veldig gøy for oss korpsnerder. Det toppet seg med den irske aftenen på The Merry Ploughboy. Både underholdningen og maten var god. Dette opplegget bør dere virkelig anbefale til andre."

Edinburgh:
Frydenlund Seniorkorps: "Hei, da kom vi tilbake i går kveld fra en vellykket tur. 😊 Tusen takk for all jobb du har gjort i forkant, det gikk aldeles knirkefritt. Military Tattoo var høydepunkt, selv om det bøttet ned akkurat under forestillingen og mange ble veldig våte. Fantastisk show. Et annet høydepunkt var Scottish Evening. God mat og fantastisk underholdning! Siste dagen med guiding og Scotch Whisky Experience var også bra, samt middagen på kvelden. Alt i alt, toppscore. 😊 Hilsen en fornøyd reiseleder. Vi bruker dere gjerne igjen".

Holmliaskolenes musikkorps: "Vi hadde en flott tur til Edinburgh sommeren 2015 i regi av Korpstur.no. Flotte spillesteder og gode måltider i historiske omgivelser."

ViVa korpset: "Vi hadde en fantastisk tur til Edinburgh! En kjempefin opplevelse både for korpsungdommene og de voksne. Flott program, både med opptredener og military tattoo. Turen til klatreparken GoApe var en opplevelse i seg selv."

Fuengirola (Sør-Spania):
"Vi var generelt godt fornøyde med opplegget for turen og bosted. Fungerte godt med nærhet til stranda, flott badebasseng på hotellet, gode uteområder og nærhet til butikker/kjøpesenter. Restauranten på hotellet fungerte godt med buffet. Alle ungene fant noe de likte og kunne spise." Jåtten skolekorps.

Krakow:
Søbø skulemusikklag: "Da har vi kommet hjem fra en vellykket tur til Krakow. Opplegget du har sydd i sammen var veldig bra, Guiden vi fikk var veldig veldig bra, snakket svensk og var kunnskapsrik rundt Krakows historie og byen generelt. Hun var alltid presis ,var med på opptredener og utfluktene våre,ordnet med billetter etc.Hostellet fungerte perfekt, veldig greie og fleksible folk som drev det og i tillegg var beliggenheten midt i blinken, kort vei til elven, kort vei til store torget, kort vei til kjøpesenter. Turen vi hadde i hadde i badelendet var helt topp, et fint avbrekk fra byen.
Turen vi hadde til Saltgruvene var veldig bra, spilte konsert utenfor med mye folk rundt,spesiell opplevelse med 50 japanere med halv meter lange linser trengte seg nær sagt inn i korpset mens vi spilte.Takker deg for fint opplegg og samarbeid rund planleggingen av turen"

Ulvik skulemusikkorps: "Turen vart svært vellukka! Alle er kjempefornøgde med opplegget og det var veldig bra forarbeid frå Korpstur.no side. Guiden Ursula er veldig dyktig og flink– og me fekk eit veldig godt inntrykk av ho. Kan trygt anbefalast til andre og då også pga språket. Hostellet var heilt ok og kjekt at det låg så sentralt"

Gardasjøen - korpsfestivalen Music from the North:
"Vi hadde en super tur til Italia :-) Totalt sett var dette en vellykket tur for oss og vi har lært mye foran neste utenlandstur. Takk for god oppfølging i prosessen, for tåmodighet og løsningsorientering. Vi sitter igjen med gode minner etter en god turopplevelse." Eik og Klokkeråsen skoleorkester.

"Vi har hatt en kjempeflott tur til Italia. Veldig bra organisert alt sammen. Har allerede anbefalt dere videre" Asker skolekorps

"Tranby skolekorps er veldig fornøyd med både Travelmaker og Music from the North. Alle viste stort engasjement både under planlegging og gjennomføring. Det at de stilte med lokalt slagverksutstyr av god kvalitet gjorde vår logistikk betydelig lettere."

"Vi er enige om alle sammen at turen var veldig vellykket og en god opplevelse for de fleste." Oppsal skoles musikkorps.

"En unik opplevelse for både store og små. Å spille i Arena de Verona er et minne for livet og barna lever fortsatt på responsen de fikk fra publikum i Torri del Benaco." Finstad skolekorps.

"Music from the North festivalen endte opp som en stor suksess. Dette fordi opplegget inneholdt alt et korps kan ønske seg; En anledning til å besøke Italia. Torgkonserten i Garda med en flott ramme nede ved Garda havn. En hel dag med karuseller i Gardaland. Marsjere i de ærverdige gater- og markeder i Verona. Spille i selveste Arena di Verona. Nyte det deilige bassenget ved hotel Poiano. Erfarne arrangører som vet hvilke behov et korps har." Fet Skolekorps

"Det har vært et fint samarbeid, og vi kommer nok tilbake neste gang vi skal ha utenlandstur. Turdeltagerne forteller om en fantastisk tur!" Jaer skoles musikkorps.

"Vi er totalt sett SVÆRT fornøyde med turen. Alt fungerte flott. Ungene oppførte seg strålende. Beliggenheten på hotellet var flott, og programmet hadde en fin balanse av spilling og fritid. Jeg tenker det er svært sannsynlig at korpset igjen vil benytte seg av korpstur.no." Smestad skoles musikkorps

"Å marsjere gjennom Veronas gater med mange tilhørere, var en flott opplevelse!" Lysejordet skoles musikkorps

"Vi hadde en super tur, med gode tilbakemeldinger fra de andre foreldrene som var med. Og ungene koste seg masse. :-)" Klemetsrud skolekorps.

"Vi hadde ein veldig flott tur, og alle var godt nøgde." Kaupanger skule- og ungdomskorps.

"Vi deltok i festivalen Music from the North ved Gardasjøen og det ble en fantastisk opplevelse for små og store, korpsmedlemmer og ledere." Jar skoles musikkorps.

"Svært behagelig og erfaren prosjektleder. Hun lytter til våre ønsker og gjør alt for å etterkomme disse. Usedvanlig rask og konkret med tilbakemeldinger, og alltid i godt humør. Et svært positivt bekjentskap! Vi gir vi terningkast 6 for turen og dere som turarrangør. Også et stort pluss for visningsturen." Høvik, Blommenholm og Løkeberg skolekorps.

Gardasjøen:
"Lystharmonikerne hadde en kjempelott tur til Garda høsten 2017 i hyggelige omgivelser. Mange fine småbyer, bra konsertsteder og svært god organisering. Nesten alt gikk på skinner. Vi vil igjen berømme Linda Wasshaug og Jessica Ferri som er et radarpar som fikser det meste."

"Vi har hatt en fantastisk tur. Været var noe varierende, men det verste uværet kom nattestid, så vi levde godt med det også. Ellers vil jeg takke for god tilrettelegging og kjempe god oppfølging underveis. Jeg vil virkelig anbefale deg og korpstur.no til alle korps som skal på tur." Tasta skolekorps

"Vi anbefaler andre å bruke Korpstur.no og kommer til å bruke Korpstur.no igjen" Skodje skulekorps.

"Linda Skogen var vår kontaktperson. Veldig fornøyd med henne. Meget hyggelig og hjelpsom og tilrettela for et kjempefint opplegg. Opplegget var veldig bra totalt sett. God blanding av kos, opplevelser og spilling. Flotte steder vi spilte og musikantene var veldig fornøyd med dette og at noen kom og hørte på oss. Gardaland var midt i blinken. Hotellet var veldig bra for vårt formål. Stas med bade...basseng og sandvolleyball-bane for de unge. God mat. Hyggelig og hjelpsomt personale. Veldig fint for oss voksne at vi hadde alt vi trengte inne på et «sperret» område. Vi bekymret oss aldri for at vi ikke hadde oversikt over barna. Fine leiligheter og passe store slik at det ble gode opplevelser for musikantene." Ljan Skoles Musikkorps

"Vi er vel tilbake fra en tur som overgikk alle deltagers forventninger. Alle var kjempefornøyde - tusen takk for et strålende samarbeid fra start til mål!!!" Lørenskog Veterankorps

"Lystharmonikerne hadde en kjempelott tur til Garda høsten 2017 i hyggelige omgivelser. Mange fine småbyer, bra konsertsteder og svært god organisering. Nesten alt gikk på skinner. Vi vil igjen berømme Linda Wasshaug og Jessica Ferri som er et radarpar som fikser det meste."

Liverpool:
Det har vært en fantastisk tur med mange fine opplevelser med spilling i Liverpool Cathedral og utenfor The Kop på Anfield som noen av høydepunktene. Konserten og sammenkomsten med et lokalt band på den skandinaviske sjømannskirken var også meget hyggelig. Guiden på buss sightseeing i Liverpool sentrum og til kjente The Beatles steder snakket norsk, noe som gjorde at de aller yngste også fikk fint utbytte av dette. Mange andre opplevelser – bla Ferry Cross The Mersey og tur til Chester, sammen med mye god mat, shopping og hyggelige innbyggere av Liverpool gjorde dette til en uforglemmelig tur for alle som var med – store som små. Det har vært en glede å samarbeide med Travelmaker. Alle våre forslag og innspill til opplegg har blitt entusiastisk mottatt og tilrettelagt og vi har opplevd Travelmaker som en profesjonellog seriøs aktør i hele planleggingsprosessen fra start til slutt. Kan trygt anbefales! Fjære og Grimstad Skolekorps.

London:
"Vi har hatt en flott tur til London. Hotellet, guiden og Christinas steakhouse kan anbefales. Bussjåføren på hjemreisen kommuniserte med Bell-Boy service slik at bagasjen kom frem til flyplassen samtidig med oss. Dette fungerte bra". Lørenskog skolekorps

Lugagnano (karneval) i Italia:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i Tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit!
Vi skal nedover igjen om to år" Ski Janitsjar

Montenegro:
Som reiseleder for Haslum Skoles Jentekorps sin sommertur 2015 er jeg glad jeg valgte Korsptur.no som agent. Vi fikk ypperlig service fra start til slutt – alltid med et smil og vilje til å forstå våre ønsker og behov, og evne til å finne løsninger for oss. Turen ble en stor suksess, både sosialt og musikalsk, fordi rammene og opplegget var godt tilpasset oss. Vi tror kanskje dette er den beste turen korpset har hatt.

Riga:
"Vi er veldig fornøyd med turen, veldig greit med flyreise uten bytte, hotellet var veldig fint og lå veldig greit plassert, maten var virkelig god, og opplegget passet oss utmerket." Korgen skolekorps


"Vil takke for godt samarbeid og god oppfølging.Vi føler at vi ble godt ivaretatt under hele prosessen.
Jeg ønsker å skryte av Julija som virkelig var helt super. Hun hjalp oss med det meste og var alltid blid og serviceminded." Lommedalen skolekorps.

"Hei, da var vi vel hjemme igjen og jeg er kjempefornøyd! Jeg synes det var lett å jobbe med deg i forkant, folkene deres i Riga var helt supre. Folk sa de synes turen fløt godt. At den var godt gjennomtenkt. Guiden var veldig behagelig og flink. Folk synes hun hadde en utrolig fin klang i stemmen som var inspirerende å høre på. Vi lærte masse av henne . Dere hadde funnet to veldig bra steder for ...oss å spille ute. Mye publikum. Vi hadde uniform på så folk synes det var stor stas å ta bilde sammen med oss. Hotellet var bra, maten var bra og byen var vakker. Takk for en kjempefin tur! Jeg håper jeg kan jobbe med deg ved en senere anledning, for det var gøy ". Sofienberg Ungdomskorps

Hornmusikklaget EKKO: "Profesjonell hjelp. God kontakt før, under og etter reisen. Meget godt fornøyd med servicen hos Korpstur.no/Travelmaker. Kan trygt anbefales for de som vil ha gode opplevelser på sin reise. Enestående godt fornøyd med service og holdninger, og ikke minst lokale kunnskaper fra guider og annet lokalt personale fra Korpstur.no/Travelmaker. Vi følte oss svært godt ivaretatt i fra vi tok første kontakt, og til reisen var ferdig"

Paris:
Rød og Hurrud Skolekorps: "Vi er super fornøyde med alt. Service, turen, oppfølging. Linda har gjort en strålende jobb."

"Vi er svært godt fornøyd med service og oppfølging fra Korpstur.no for vår korpstur til Paris. Utfordringer underveis ble tatt på strak arm og håndtert svært bra. Vi kan derfor på det varmeste anbefaler korpstur.no for arrangering av din korpstur!" Snarøyas skoles musikkorps

Palanga;:
"Vi koste oss. Opptreden gikk strålende. Flinke barn og tilskuere. Helt supert :-)" Vestby skolemusikk

Porec (Kroatia):
"Hammartun Skolekorps har igjen hatt en flott tur i regi av korpstur.no! Kroatia var et spennende reisemål og forventningene høye, særlig etter en særs vellykket tur til Almunecar for to år siden. Forventningene ble absolutt innfridd. Vi hadde flinke, humørfylte lokale guider (som nok tok oss nordmenn litt på senga med humoren sin), bostedet i Porec var midt i blinken med mange aktivitetsmuligheter, maten var nydelig – både den inkluderte og i Kroatia for øvrig. Konsertoppleggene og utfluktene vi utarbeidet sammen med Linda Wasshaug hos korpstur.no fungerte også utmerket."

Tallinn:
Sørumsand skolemusikk: "Vi er veldig fornøyd med turen. Tusen takk for et supert samarbeid. Håper vi kan gjøre dette igjen"

Verona:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i Tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit!
Vi skal nedover igjen om to år." Ski Janitsjar

Wien:
"Korpstur ble tildelt oppgaven basert på hurtig respons og god forståelse for hva vi var på utkikk etter. Turen ble levert langt over våre forventinger" Tananger Blæsen


Meny